luni, 2 mai 2011

Obama vs Osama

       Probabil sunteti la curent cu ultima stire cum ca pe data de 1.05.2011 Osama Bin Laden a fost impuscat in cap si apoi aruncat in mare .
  Dupa parerea mea este un circ ieftin al celor de la CIA , o pelicula cu buget redus pentru publicul excesiv de credul din America care au iesit in strada  sa se bucure si sa-l felicite pe Obama , toate aceastea fiind servite cu motivul de a justifica noi " lupte impotriva terorismului " prin campurile petroliere din Orientul Mijlociu .
    Ca o comparatie , aceasta presupunere asasinare este un act similar cu cel din 11.09.2001 cand turnurile "gemene" si Pentagonul au fost daramate controlat si intreaga istorie cu avionul militar care nu avea ce cauta deasupra New York-ului si toate detaliile  care duc la o manipulare in masa a omenirii .
      Revenind la aceasta pseudoasasinare , televiziunile ne-au mintit informat cum ca Bin Laden a fost prins dupa ce l-au cautat din greu timp de 10 ani acesta fiind capturat nu printr-o vreo grota din munti , sau ascuns printr-o vagauna ci intr-o vila de peste un milion de dolari din Pakistan .  :-j
      Ceea ce nu inteleg este , de ce cel mai mare aliat  inamic al Statelor Unite a fost aruncat in mare cand putea fi  adus in fata legii si condamnat , cand si unde s-a facut autopsia daca atacul trupelor americane a fost efectuat ieri in mijlocul unui orasel din Pakistan ?
    Conform oficialilor americani se stia din noiembrie anul trecut unde se afla teroristul nr.1 al planetei , intrebarea mea este , de ce s-a actionat abia la 1 mai anul acesta ?


PS : Anul viitor vor fi alegeri prezidentiale in SUA , iar Osama Obama le serveste americanilor nu tocmai inteligenti aceste povesti cu happy end , aceste fapte eroice , finalizandu-se cu un al doilea mandat pentru acesta .

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu