marți, 5 octombrie 2010

BPP (Bani Pe Post)

     Am observat că de ceva timp mulţi bloggeri au publicat articole cu diferite site-uri care te ajută să câştigi bani.  Unul dintre ele este BPP ,un  site unde poţi câştiga ceva bani, iar tot ce trebuie să faci este să scrii despre produsele pe care clientul le promovează, gen un produs, un serviciu, un eveniment şi aşa mai departe.Avantajele acestui sistem sunt de ambele parti:Bloggerii castiga bani promovand cele mai bune produse intr-o lume virtuala iar clientii beneficiaza de publicitatea scrisa.
    Dacă vrea cineva să se înscrie , o poate face accesând linkul de aici.

Vrei sa pleci in State?Inscrie-te ACUM la Loteria Vizelor.

    De astazi, te poti inregistra sa pleci in state absolut legal! Daca vrei sa  intri in programul Loteria Vizelor 2012 trebuie sa completezi electronic o aplicatie pana pe 3noiembrie.
      Programul anual Loteria Vizelor pune la dispozitie vize de resedinta permanenta persoanelor care indeplinesc cateva criterii simple, dar stricte de calificare, anunta Ambasada Statelor Unite ale Americii de la Bucuresti!
   Inregistrarile sunt selectionate printr-o tragere la sorti generata de un computer.
   Inregistrarile pentru programul Loteria Vizelor 2012 (DV-2012) trebuie transmise electronic intre amiaza zilei de 5 octombrie 2010 (GMT-4) si amiaza zilei de 3 noiembrie 2010 (GMT-4).
  Formularul de inregistrare il puteti gasi AICI.
   Odata ce solicitantul a reusit sa transmita inregistrarea electronica, acesta va vedea un ecran de confirmare cu numele sau si un numar unic de confirmare. Solicitantii trebuie sa tipareasca acest mesaj si sa pastreze numarul de confirmare intr-un loc sigur.
    Solicitantii nu vor putea sa verifice daca au castigat si sa continue cu solicitarea de viza fara acest numar de confirmare, atrage atentia Ambasada, adaugand ca numarul de confirmare nu se mai poate obtine ulterior momentului inregistrarii electronice.
 
Conform sursei citate, incepand de la 1 mai 2011 solicitantii pot verifica situatia inregistrarii lor cu informatiile personale si numarul de confirmare la rubrica Entry Status Check pe pagina de web http://www.dvlottery.state.gov./