vineri, 4 martie 2011

Recomandari Filme!

1 . Il Capo Dei Capi ( 2007 ):

      Un film senzational format din 6 parti, fiecare de cate 1 ora si jumatate in care se transpune pe ecran viata cunoscutului cap mafiot  Salvatore " Toto " Riina  , filmul fiind vizionat de insusi personajul principal , din spatele gratiilor .
   Filmul ilustreaza viata lui Toto Riina de la copilaria complicata pana la preluarea puterii in Cosa Nostra ,parcurgand toate etapele.
          Personal , pana sa vad acest film nu credeam ca este un film cu si despre mafie mai bun ca " The Godfather" ...genial...mai ales ca filmul este in italiana si este turnat in Sicilia ceea ce ii confera o originalitate mai mare .
     Recomand filmul tuturor impatimitilor genului si celor care vor sa vada ascensiunea mafiei siciliene , in speta cea corleonesa .






  2 . Boarwalk Empire ( 2009 ) :


          Dupa parerea mea unul dintre cele mai reusite seriale din ultima vreme , drept dovada fiind premiile castigate la Globurile de Aur : cel mai bun serial drama si cel mai bun actor intr-un astfel de serial, Steve Buscemi .
         O garantie la parerea mea o reprezinta faptul ca serialul este regizat de Martin Scorsese care a reusit sa transpuna impecabil perioada anilor 20' din SUA perioada care a fost marcata de prohibitie , dreptul femeilor la vot , mafie , crime si mult sex .
      Nucky Thompson este gangster-ul din Atlantic City jucat ireprosabil de Steve Buscemi , care vede orice act ilegal ca pe o oportunitate de a-si creste averea .

    " Atlantic City, 1920. When alcohol was outlawed, outlaws became kings "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu