marți, 8 februarie 2011

Top 10 reclame de la Super Bowl!

1.Volkswagen: Darth Vader Kid

      Reclama vedeta a Super Bowl 2011 este cu siguranta "Darth Vader Kid", pentru noul model de Volkswagen Passat. A strans peste 25 de milioane de vizualizari pe YouTube in mai putin de trei zile, stabilind un nou record pentru publicitatea virala.




2.Chrysler: Born on fire

   Dupa o perioada dificila pentru orasul masinilor, Detroit, Chrysler vine cu o reclama-poveste: "Now, we're from America, but this isn't New York City or the Windy City or Sin City, and we're certainly no one's Emerald City. This is the Motor City and this is what we do".




3.Bridgestone: Beaver

     De departe una dintre cele mai dragute reclame de la Super Bowl este cea a Bridgestone, al carei protagonist este un castor. "It's Bridgestone or nothing".




4.Coca-Cola:Dragon

    In stilul povestilor fantastice cu care ne-a obisnuit in ultimii ani, Coca-Cola continua "povestea fericirii" cu o lupta intre dragoni si alte vietati.




5.CareerBuilder.com: Chimps

    Pentru ca uneori e cazul sa-ti cauti un nou job.




6.Volkswagen: Black Beetle

      Volkswagen a ales sa-si promoveze la Super Bowl noul model de Beetle, ce va fi lansat in toamna acestui an. Va recomand si o varianta speciala a spotului, adaptata YouTube.




7.Audi: Release the Hounds

     Publicitatea comparativa este unul din deliciile pe care americanii si le pot ingadui, iar romanii nu. Urmeaza un duel clasic Audi-Mercedes.




8.Bud Light: Severance Package

    Cand afla ca un coleg a primit drept compensatie de concediere mai multe beri Bud Light, protagnostii spotului se dezlantuie.




9.Doritos: Pug Attack

       Doritos da puteri neasteptate unui caine care isi doreste foarte tare sa guste chipsurile. Si nu este tot ce poate face Doritos in spoturile pentru Super Bowl.




10.Best Buy: Ozzy Osbourne and Justin Bieber

    “What’s a Bieber?”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu