vineri, 17 decembrie 2010

Recomandari Filme

     1.The Town (2010)     http://www.imdb.com/title/tt0840361/

   Gen:Actiune,Thriller,Drama,Romantic

        Cartierul Charlestown din Boston a dat lumii mai mulţi spărgători de bănci şi hoţi de maşini decât oricare alt loc din America.Doug MacRay (interpretat de Ben Affleck) este unul dintre ei.
    Dupa ultima spargere Doug, impreuna cu bunul lui prieten din copilarie Jem (Jeremy Renner),au luat-o ostatica pe Claire Keesey (Rebecca Hall) eliberand-o apoi dupa ce jaful s-a finalizat cu bine.Cand au aflat ca aceasta locuieste chiar in acelasi cartier cu ei,Doug a decis sa o caute si afle cat  cât de multe ştie Claire despre autorii spargerii.
   Relatia cu Claire s-a transformat in cele din urma intr-o poveste de dragoste si se hotareste sa paraseasca orasul dar acest lucru se dovedeste a fi foarte dificil intrucat agentul FBI Frawley (Jon Hamm) este pe urmele lui si este decis sa puna capat acestor jafuri. Intr-un joc de-a soarecele si pisica in care atat agentul federal, cat si spargatorul de banci cad prada farmecelor frumoasei angajate a bancii,partea a II-a a filmului transformandu-se intr-un thriller sangeros cu un final destul de realist. 


      2. WebSiteStory (2010)          http://www.imdb.com/title/tt1650461/

         Gen:Actiune,Drama

      Într-o lume în care fiecare adolescent poate să filmeze cu telefonul mobil şi să posteze pe net orice întâmplare, Laura, o tânără de 18 ani, petrece o noapte într-un club cu prietena ei, Mira.
  Se îmbată şi fumează primul joint din viaţa ei. Dimineaţă nu-şi mai aduce aminte de nimic şi află că Mira a murit .
       Vrea să afle adevărul şi descoperă pe net toate postările Mirei, pe YouTube. Începe aventura vieţii ei. Vrea să se razbune cu orice preţ.
   Povestea răzbunarii ei se întoarce, în final, pe net, acolo unde a şi început.

          WebSiteStory este o poveste pentru copii, de trezit adultii in care Oreste Teodorescu este absolut genial impreuna cu o mare parte din cei mai buni actori de stand up din Romania.



   3.Wall Street:Money never sleeps (2010)

   http://www.imdb.com/title/tt1027718/


      Gen:Drama


  "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule" este o poveste despre bani făcuţi cu orice preţ şi oameni care ar face orice ca să poată pătrunde în cel mai exclusivist club de bogăţie şi putere. În acelaşi timp, spune povestea încercărilor unui bărbat disperat Gordon Gekko (Michael Douglas)de a se apropia din nou de fiica sa - o legătură ameninţată şi de eforturile la fel de mari de a fi reprimit în lumea pe care a lăsat-o în urmă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu