miercuri, 10 noiembrie 2010

Mircea Badea & Victor Ciutacu VS CNA

             Probabil stiti de protestul lui Mircea Badea si a lui Victor Ciutacu din fata de la CNA.
   Miting-ul a avut loc Marti 9.11.2010 in intervalul orelor 14-16:00 in Piata Constitutiei unde isi are sediul CNA-ul.
  Aproape 2000 de oameni li s-au alaturat celor 2 la "Protestul anti abuz" organizat , ca urmare a amenzilor abuzive pe care Consiliul Naţional al   Audiovizualului continuă să le trimită postului Antena 3.
   Cele mai scandate lozinci au fost : "Ieşi afară, javră ordinară!", "Ruşine CNA!", "Nu ne este frică!", "Sclavii lui Băsescu", "Asta-i ţara noastră, nu-i moşia voastră", "Jos cenzura!", "Jos CNA!", "Am dreptul să vorbesc!", "Ia de la Băsescu!", "Pupincuriştii!", "Paraziţii!", ori "Staţi pe banii noştri".



    Parerea mea ca ce fac cei de la CNA nu are nici o legatura cu drepturile unui stat democratic ci mai degraba cu o politica dictatoriala condusa de incrucisator.
   Mi se pare de-a dreptul revoltator cum cei de la CNA ingradesc dreptul la libera exprimare pentru care au murit oameni acum douazeci de ani ca sa vorbim liber.


Cateva imagini reprezentative de la miting:










Un video vechi dar care inca mai e valabil si reprezentativ pt situatia noastra nationala:




P.S-Ceea ce face incrucisatorul sef impreuna cu slugile sale de la CNA nu este nimic altceva decat politie politica netinand cont de sangele varsat de tineri in decembrie '89.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu